• 020 304 46 11
vergelijk uw keukenoffertes met onze goedkope online aanbiedingen!
Rechte keuken 08

RECHTE KEUKEN EVELINE

€ 2595

Een mooie witte rechte keuken die in goed past in allerlei soorten interieurs. Deze keuken geeft je interieur een frisse uitstraling!

Meer over deze keuken
Rechte keuken 06

RECHTE KEUKEN KELLY

€2895

Deze oerdegelijke Duitse keuken is relatief kort in ons assortiment en toch al vaak besteld. Een goed voorbeeld van een keuken uit het hogere segment voor een lage online prijs!

Meer over deze keuken
POPULAIR!
Rechte keuken 01

RECHTE KEUKEN BERTJE

€3395

Deze populaire keuken met greep past in ieder modern interieur en is daarom een van onze meest verkochte keukens.

Meer over deze keuken
POPULAIR!
Rechte keuken 02

RECHTE KEUKEN TEUNTJE

€1795

Keuken Teuntje is een keuken met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Ondanks de lage prijs en mooi meublement heeft deze keuken alles wat nodig is voor optimaal gebruiksgemak.

Meer over deze keuken
Rechte keuken 03

RECHTE KEUKEN DREIFUS

€3395

Keuken Dreifus is een moderne keuken, met een klassiek tintje door de premium fronten op de keukenkasten. Deze keuken past daarom in ieder interieur!

Meer over deze keuken
Rechte keuken 04

RECHTE KEUKEN EVA

€3150

Keuken Eva is een heerlijke moderne keuken met een cleane uitstraling. De strakke lijnen en de kleur wit zorgen er voor dat deze keuken uitstekend past in een modern of modern-industrieel interieur.

Meer over deze keuken
Rechte keuken 05

RECHTE KEUKEN LA GRAZIA

€4895

La Grazia is de Italiaanse keuken die u steeds blijft verbazen: aan de ene kant het klassieke design, maar toch strak ontworpen met veel moderne elementen. Het eten smaakt nog lekkerder met een La Grazia keuken!

Meer over deze keuken
AANBIEDING!
Rechte keuken 07

RECHTE KEUKEN IVAR

€3850

Keuken Ivar is een rechte, greeploze keuken van Duitse topkwaliteit. Door de strakke betongrijze uitvoering heeft deze keuken een zeer moderne uitstraling. Ivar is met name geschikt voor mensen die houden van een fris, modern interieur.

Meer over deze keuken