• 085 0290 669
vergelijk uw keukenoffertes met onze goedkope online aanbiedingen!

Hoe werkt het?

Als je een keuken wil kopen, dan moet deze helemaal naar wens zijn. Wij helpen je daarbij en hebben een stappenplan om er voor te zorgen dat jij jouw droomkeuken krijgt voor de beste prijs! Kitchendiscounter is een online keukenleverancier, maar je kan de materialen altijd zien op afspraak!


Jouw inbreng

Het begint allemaal met een gratis 3D ontwerp en offerte. Door hier te klikken open je de module waarmee je precies kan aangeven hoe jij je keuken wil. Op het eerste gezicht zijn het een heleboel vragen, maar om echt een goed ontwerp voor jou te kunnen maken hebben we jouw input nodig. Als je een schets kan maken van je keuken, met de maten daarbij, dan maak je het ons een stuk makkelijker. Deze schets kun je, eventueel samen met foto's van de bestaande situatie oploaden en meesturen. Hoe beter jouw inbreng, des te beter wij een goed ontwerp kunnen maken!


Offerte en tekening

Zodra we het ingevulde formulier van jou hebben ontvangen, gaan we bezig om jouw droomkeuken te tekenen. Soms hebben we nog vragen, in dat geval mailen of bellen we je even. Zo vlug mogelijk ontvang je van ons het ontwerp van je keuken met een zeer scherpe offerte. Mocht je toch nog wijzigingen willen in het ontwerp, dan is dat helemaal geen probleem. Wij zijn er om jou aan je droomkeuken te helpen, dus we gaan net zo lang door met aanpassen tot jij helemaal tevreden bent.


Bestelling

Als het ontwerp helemaal naar wens is ontvang je van ons de bevestiging van de opdracht. Kijk deze goed na, teken deze en stuur deze bij voorkeur per e-mail naar ons terug. Direct na ontvangst van de getekende opdrachtbevestiging bestellen we de keuken voor je. Je krijgt dan ook van ons de leverweek door, deze ligt gemiddeld op 4 weken. Omdat we geen eigen opslag hebben, ben je bij ons altijd goedkoper uit. Dit betekent ook dat je de keuken direct vanaf de fabriek ontvangt. Vooraf wordt je uiteraard gebeld voor het maken van een afspraak voor de levering. Je kan op twee manieren betalen voor je nieuwe keuken: vooraf door middel van bankoverschrijving of per pin of contant aan de chauffeur bij levering.


Montage

Na levering moet de keuken gemonteerd worden. Iemand die handig is met klussen kan dit secure klusje prima zelf doen. We hebben speciaal voor de doe-het-zelver een montagehandleiding op onze website staan. Zelf monteren scheelt je veel geld, maar je kan uiteraard ook iemand anders inhuren om dit voor je te doen. Monteren bieden wij niet aan, maar we werken wel samen met landelijk werkende montagebureau's, die niets anders doen dan keukens plaatsen. Overigens kun je ook gewoon via internet een montagebedrijf vinden bij jou in de buurt.


Klaar!

Jouw droomkeuken is klaar! We wensen je er veel plezier mee. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan staan we uiteraard voor je klaar! Uiteraard heb je bij ons garantie op je apparaten en de keuken, maar de praktijk leert dat je hier vrijwel nooit omkijken naar hebt. De apparaten en keukens die wij leveren gaan vele jaren mee!